Skip to main content

Școala de vară de leadership cultural

Înscriere

Profilul participanților

Școala de vară de leadership cultural se adresează persoanelor dinamice, active în proiecte culturale din diverse medii profesionale și pasionaților de cultură care doresc să se implice în conceperea și implementarea de proiecte.

Fie că este vorba despre studenți, masteranzi, doctoranzi sau absolvenți de facultate, participanții trebuie să aibă spirit de echipă, entuziasm, dorința de a genera proiecte, să fie buni cunoscători ai limbii engleze (nivel B2) și să aibă disponibilitate de participare pe întreaga perioadă de desfășurare a Școlii (1 – 7 iulie 2018), dar și în perioada de implementare a proiectelor rezultate. Experiența în domeniu nu este obligatorie, dar constituie un avantaj.

Procedura de înscriere

Participarea la Școala de vară de leadership cultural este gratuită, pe baza unei proceduri de selecție, prin încărcarea CV-ului și a unei scrisori de intenție de maximum o pagină, redactate în limba română sau engleză:

Perioada de înscriere s-a încheiat.

Încarcă CV
Încarcă scrisoarea de intenție
Apelul este deschis până joi, 14 iunie 2018 (23:59), iar rezultatele le sunt comunicate celor înscriși până sâmbătă, 16 iunie 2018.

Numărul maxim de participanți:

25

FISART-Lipkis-Jones-crop
Încărcare documente

Criterii de selecție

  • interes față de cultură;

  • dorință de dezvoltare profesională;

  • cunoașterea limbii engleze;

  • experiență în realizarea de proiecte culturale;

  • dorință de implicare în proiecte dezvoltate împreună cu Universitatea de Vest din Timișoara sau cu Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Școala de vară de leadership cultural

1 – 7 Iulie 2018

Zile
:
Ore
:
Minute
:
Secunde